16-01-11

De "De Tafel Plakt!" Awards 2010: deel 16

Ontdekking van het jaar

Eigenlijk was dat voor mij de Metroid Prime Trilogy op de Nintendo Wii, maar we hebben het hier over bord- en kaartspellen. Laten we dus maar bij de les blijven.

Alles in overweging genomen luistert mijn ontdekking naar de naam Mai-Star (Japon Brand).

Dit heerlijke kaartspel, waarin ogenschijnlijk keurige, maar eigenlijk onwaarschijnlijk naughty dames centraal staan heeft alles wat een goed kaartspel hoort te hebben: eenvoudige regels, diepte, overzichtelijkheid, interactie, een goede spanningsboog en een erg hoog “nog een keer” gehalte. En een erg compact en dus makkelijk hanteerbaar en meeneembaar voorkomen. Daarbovenop kunt u met z’n zessen de dames van plezier managen, dus waar klaagt u over?

Besef wel dat in dit kaartspel de vrouwen aan de macht zijn. Maar dat komt misschien goed van pas als u uw met de spelonderdelen van Isla Dorada experimenterende en vooral kreunende vrouw vanuit uw riante spellenkast aan uw speeltafel wilt krijgen.

Veel geluk!

Dominique

 

21:49 Gepost door Dominique | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Je sexuele preoccupatie neemt langzamerhand onsmakelijke vormen aan...

Gepost door: Richard van Vugt | 17-01-11

Deze prijzenregen van de Tafel Plakt Awards is een serieuze zaak, daar moeten we zeker niet lullig over doen. Als blijk van dank voor al het leesplezier ken ik jou een speciale prijs toe, de Bordspel.komkommer. Om mijn reputatie niet te grabbel te gooien, ontken ik uiteraard in alle toonaarden dat het een fallische metafoor betreft. Niets van dat alles. Mijn site is groen, een komkommer is groen..... meer diepte zit er niet in. Gefeliciteerd!

Gepost door: Erwin | 17-01-11

De commentaren zijn gesloten.